torstai 10. tammikuuta 2013

Talven 2012-2013 muotia

Nyt on Minullakin vihdoin uusi talvitakki!


 

Se on päältä mustaa, veden ja tuulen kestävää kangasta, ja sisältä pehmoista punaista fleeceetä. Lisäksi siinä on heijastinnauhalla molemmin puolin Minun nimikirjaimeni. Myös Maxillä on samanlainen takki, siinä vain on sininen vuori ja hänen nimikirjaimensa.


 Max ei oikein tykännyt kuvaussessiosta ja sen näkee hänen ilmeestäänkin..

Lisäksi Max sai vielä uuden villapaidan.

 
Se on kasvanut niin hurjasti viime talvesta, ettei sille ollut enää vaatteita syksyllä, joten mami on ahertanut niiden kimpussa. Se onkin käyttänyt Minun vaatteitani ennen kuin sai omansa.

Nyt on mukava taas ulkoilla ja matkata agilityyn! Sekin kun palasi siis taas joulutauolta. Minun tosin ei tarvinnut osallistua maanantain treeneihin, kun oli sen verran kylmä. Mennään kuulemma huomenna sitten hallitreeneihin. Max sen sijaan oli maanantaina pomppimassa ja se on kuulemma kehittynyt huimasti. Teki ilmeisesti muutaman viikon tauko hyvää. Kepit se menee ohjureilla ilman ongelmaa, samoin putken (oli se kuinka mutkalla tahansa..). Keinukin alkaa sujumaan, joskin sitä ei vielä ole kokeiltu ihan kunnolla. Hypyissä ja lähtöharjoittelussa ei myöskään ollut ongelmia. Ja mami oli kuulemma uskaltanut pitää pikkuista jopa ilman hihnaa, eikä se ollut säntäillyt pahemmin mihinkään. Max oli kuulemma myös käyttäytynyt matkat tosi hyvin ja mami onkin vakuuttunut, että ehkä sittenkin siitä kasvaa vielä kunnon koira jonain päivänä. Minä jaksan epäillä, mutta antaa ajan näyttää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti