keskiviikko 22. elokuuta 2012

Paljon onnea 1-vuotiaalle Maximukselle!

Maxillä oli tosiaan eilen synttärit. Mami oli suunnitellut vievänsä meidät extra pitkälle metsälenkille sen kunniaksi, mutta olikin niin väsynyt töistä tullessaan että nukahti sohvalle. Meidän pitkä lenkki siirtyi sen verran myöhäiseksi, ettei mami viitsinyt lähteä enää metsään. Pimeä rupeaa tulemaan jo aika aikaisin, eikä silloin ole kiva olla metsässä. Niinpä käytiin vain keskipitkä hihnalenkki ja päästiin sen jälkeen riehumaan läheiselle hiekkakentälle. Synttärilahjaksi Maxille suostuin leikkimään hänen kanssaan ihan kunnolla. Oltiin painihippaa, eli ensin juostaan täysiä toista karkuun ja kun toinen saa kiinni painitaan. Max on ihan liian nopea Minulle, joten aika paljon painimiseksi tuo homma meni silloin kuin Max jahtasi..

Päästiin myös juoksemaan pallon perässä. Max sai mamin ystävältä lahjaksi superhienon uuden pallon, joka pomppii hurjasti. Max ei vain oikein ole ymmärtänyt tuon leikin ideaa. Ideanahan on saada pallo kiinni ja sen jälkeen sillä voi tehdä mitä haluaa. Toisinaan mamilla on mukana nameja, jolloin vaihdan kyllä pallon hänen kanssaan mielelläni namiin. En minä kuitenkaan kauhean montaa kertaa jaksa sitäkään. En vaan ymmärrä mikä idea siinä on nakella sitä palloa ees taas. Max-idiootti puolestaan palauttaa joka kerran pallon mamille ja odottaa että mami heittää sen uudestaan. Sen mielestä on jotenkin ihan superhauskaa vaan juosta ees taas. Se jaksaisi juosta vaikka koko päivän edestakaisin sen saakutin pallon kanssa!

Niin, ja paras osa Maxin synttäripäivästä on vielä kertomatta! Saatiin tosiaan kakkua: herkullinen maksalaatikko pohja koristeltuna nakeilla.



Max oli todella ylpeä kakustaan ja olisi jaksanut poseerata sen kanssa vaikka koko illan.


Kauhean kauan piti odottaa, että päästiin syömään kun mamin ja isännän mielestä piti ottaa miljoona kuvaa pikku-päivänsankarista. Ja minutkin tungettiin lopulta kuvaan mukaan.


Onneksi lopulta saatiin molemmat isot palaset kakusta ja ei sen syöminen kauaa kestänyt! Onneksi ei ole enää kauaa minun omiin synttäreihini. Saadaan taas lisää kakkua ja Minä saan vuorostani myös muita lahjoja. Mami ei vielä ostanut Maxille mitään, he menevät kuulemma viikonlopun aikana yhdessä kauppaan valitsemaan jotain hyödyllistä. Sadetakin ja uuden pannan ipana kuulemma tarvitsee ainakin. Nyt tosiaan se sai lahjan vain mamin ystävältä, sen pallon, ja sen lisäksi saatiin molemmat herkku puruluut (Hänen mielestään Minunkin kuuluu saada, jos Maxikin saa. Hän tuo muutenkin aina mukanaan herkkuja meille, ja hän onkin yksi lemppari ihmisistäni!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti