tiistai 20. joulukuuta 2011

Voihan pyhä pakastin!

Nyt on onnen päivät talossa! Isäntä yritti puhdistaa pakastimen jäistä hieman omalaatuisella tavalla viikonloppuna ja sen seurauksena hajosi koko jääkaappipakastin -yhdistelmä. Ja tiedättekös mitä se tarkoittaa?! Se tarkoittaa kasaa ruokaa, joka pitää syödä nopeasti ennen kuin se menee pilalle!

Pakastimessa oli pääsääntöisesti Minun ja Maxin ruokia ja nyt ollaan oltukin varsinaisella herkkuruokavaliolla. Ruokamme on koostunut pääsääntöisesti broiskunsiivistä ja mahapalleroista, hieman ollaan saatu myös jauhista ja kasvissosetta, mutta mamin mielestä nuo lihat ovat kallisarvoisempia, joten ne kuuluu tuhota ensin. Ei haittaa, nehän ovat ihan lempparia! Mikään hyvä ei kuitenkaan kestä ikuisesti, ja ruuat alkavat jo vähentyä tai olla pilalla, joten edessä taitaa olla pian muutama kupillinen kasvismössöä/puuroa. Mamin mielestä meidän pitää saada tasapainoisesti kaikkea, mutta Minusta me voitaisiin syödä vaan pelkkiä broiskunsiipiä. Ja ne ihme kalaöljyt ja vastaavat voisi jättää myös pois. Max saa myös jotain ihme jauhetta, se on kuulemma vielä niin pieni, että tarvitsee jotain spesiaalikamaa kasvaakseen isoksi ja vahvaksi.

Minusta Max on jo ihan tarpeeksi iso ja vahva. Melkein minun kokoiseni korkeudeltaan, painoa sillä tosin on hieman vähemmän. Katsotaan kuinka kauan, kun mamin mielestä sen paino ei pysy muun kasvun perässä (vaikka painoihan se sentään jo 6 kg, kun käytiin eläinlääkärissä), joten se saa ihan kamalasti ruokaa. Ainakin verratuna minun annoksiini.. Minun pitää kuulemma pudottaa kilo! Huh huh, se on paljon. Se tarkoittaa liian vähän ruokaa ja liikaa liikuntaa tuolla kylmässä ja märässä. Täytyy ajatella positiiviesti: se on vaan laatuaikaa mamin kanssa ja liikuntaa saan myös kivasti agilityn muodossa (huomenne mennään taas!).

Mukavaa jouluodotusta kaikille! En jaksa odottaa ihania herkkupakettejani, mitä pääsen taas repimään aattona.. ellei mami kiellä niitäkin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti