keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Bzzzzzzz

Toissa aamuna koettiin pienoisia kauhun hetkiä. Ampiaisten metsästys on kovin mukavaa puuhaa, jos sen osaa tehdä kunnolla. Mamin mielestä tosin se on täysin kielletty harrastus, ja ymmärrän kyllä tämänkin näkökannan, koska onhan se vaarallista. Idiootti-Max meni nyt sitten mokaamaan ja antoi yhden pörriäisen pistää sitä suuhun. Raukan poski turposi aivan valtavaksi! Sinällään se oli hauskaa seurattavaa, koska ihmiset sekosivat aivan täysin ja ryntäilivät ympäriinsä. Max oli ihan hämillään mistä on kyse, eikä se edes tuntunut tajuavan, että sitä oli pistetty. Koska Max tuntui olevan ok, tilanne rauhottui ja Max joutui seurantaan, ettei tila vaan muutu miksikään. Päivän mittaan turvotuskin laski, ja illalla Maxista ei voinut edes huomata, että jotain epänormaalia olisi sattunut.




Juhannus meni meillä aika tylsissä merkeissä. Meillä on piharemontti meneillään ja niinpä ihmiset ovat puuhailleet viimeisen viikon sen parissa. Tuntuu, että meidät on ihan unohdettu. Oli myös tosi mälsää olla juhannus vain kotona, koska yleensä juhannuksena pääsee juoksentelemaan ties minne, ja mikä parasta, yleensä mukana on myös paljon muita ihmisiä. Muut ihmiset tarkoittavat juhlapyhinä (milloin siis syödään paljon kaikkea hyvää) paljon herkkuja. No, onneksi koko kesä on vielä edessä ja kunhan tuo piha tuosta valmistuu niin luvassa on paljon grillaamista. Ja se tarkoittaa PALJON ruokaa..

Agilitykin jäi välistä maanantaina osittain tuon remontin takia. Mami oli tosi väsynyt ja ulkona oli ihan kaamea ilma. Tosin, luulen ettei oltaisi menty vaikka mami olisi ollutkin pirteämpi. Vettä tuli kaatamalla ja tuuli aika kovasti vielä silloin, kun meidän olisi pitänyt lähteä kotoa. Sade tosin loppui ja aurinko astui esiin juuri, kun agilityn olisi pitänyt alkaa. Huonoa tuuria sanoisinko.

1 kommentti:

  1. Meilläkin Jedi sai ampparin kiinni, mutta ei kyllä ollut yhtään niin komea kuin Max turvotuksineen. Tosin ehdin antaa kyytabletin melkein heti kun vahinko tapahtui, ehkä sillä oli osuutta asiaan.

    VastaaPoista