keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Rantaleijonat

On ollut aivan ihanat ilmat, joten ollaan nautittu niistä rannalla. Haukilahdessa on ihana ranta, jossa me koiratkin päästään pulikoimaan.



Minäkin olen jopa oikein riehaantunut. Aurinko saa Minut niin kovin iloiseksi ja energiseksi, ja kun muutkin ovat vedessä niin ei jaksa kokoaikaa yksin kököttää rannalla. Tein Minä toki sitäkin, koska auringonottaminen on yksinkertaisesti niin ihanaa!

Kun on ollut kauniit ilmat, on ollut ihan hirveästi porukkaa liikkeellä ja se on hieman rajoittanut Maxin riehumista. Siitä on tullut ihan hirveä hormoonihirviö ja se vaan juoksentelee tyttöjen perässä. Se on ihan mahdoton, eikä kuuntele mamia ollenkaan. Niinpä se on joutunut hihnaan aika usein ja osittain sen takia ei olla myöskään oltu rannalla niin kauaa, kuin olisi ollut mahdollista. Maanantai päivällä oli hiljaisempaa, kun käytiin mamin ja hänen kaverin kanssa ja päästiin Maxin kanssa yhdessä riehumaan. Max joutui tosin lopulta hihnaan ulisemaan, kun paikalle saapui sen mielestä maailman ihanin tyttö, jota se ei vaan voinut jättää rauhaan ja jonka perässä se nuohosi rannan toisessa päässä. Minä keskityin riehumaan mamin kaverin kanssa, joka on yksi lempi-ihmisistäni. Hän tuo meille aina herkkuja ja muita lahjoja, sekä jaksaa leikkiä loputtomiin. Leikin päätteeksi parkkeerasin sitten hänen pyyhkeelleen kesäpörriäiseni kanssa, enhän Minä nyt likaisella hiekalla istu!


Ainut huono puoli uimassa ja rannalla käymisessä on se, että siellä menee hiekkaiseksi ja likaiseksi, joten kotona odottaa suihku.. Toisaalta senkin kestää hyvien puolien takia, joita on myös se, että Max on niin väsynyt, ettei se enää jaksa kiusata minua illalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti