maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kesäpuuhia pikkupotilaan kanssa

Max nyt sitten taas operoitiin ripsiensä takia. Yhteensä 25 ripseä poistettiin ja kyllä raukan silmät näyttävätkin siltä! Max oli lääkärissä melkein koko päivän viime torstaina ja kotiin saapuessaan se oli vielä ihan pihalla lääkkeistä. En kuvitellut ikävöiväni tuota pikku riiviötä, mutta kylläpäs vaan tuli ikävä. Olisin kovasti halunnut sen kotiinpaluun kunniaksi leikkiä, mutta mami kielsi, eikä Maxiäkään huvittanut. Kuulemma Maxin piti ottaa vielä rauhallisesti se ilta ja muutenkin sen silmiä pitää varoa. Se on nyt joutunutkin pitämään kauluria ja leikkiminen on sen takia vähän hankalaa.




Minä olen ollut nyt ihan onnessani, kun on tullut ihan oikea kesä! Sellainen kesä, mitä kuuluisikin olla. On ihanan lämmin ja aurinko paistaa! Lauantaina meillä oli juhlat ja saatiin olla koko päivä ulkona. Minä hieman pelkään meidän takapihaa ja takaovea, mutta lauantaina se ei haitannut. Paikalla oli niin paljon ihmisiä, joiden syliin pääsi tai viekkuun rapsuteltavaksi, ja lisäksi tarjolla oli paljon herkkuja. Meistä molemmista juhlat on tosi kivoja ja vaikka meillä olisi yläkerrassa oma rauhallinen paikka, niin harvoinpa sinne kumpikaan kömpii etuajassa. Jos on bileet niin sitten juhlitaan loppuun asti! Max tosin tällä kertaa luovutti hieman aikaisemmin, koska ihmiset rupesivat laulamaan SingStaria ja se ei ole kovin hauskaa kuunneltavaa..

Eilen oli sitten rantapäivä, tällä kertaa tosin ihmisten ja me ei päästy uimaan. Minua se ei kiinnosta niin paljoa ja Maxiä mami ei uskaltanut päästää sen silmien takia. Niinpä mentiin Hietsuun. Me leiriydyttiin hieman kauemmas nurmikolle, koska sinne rannalle ei saa koirat mennä. Ihan tyhmää Minusta, ymmärrän kyllä etteivät kaikki piskit osaa käyttäytyä, mutta me sentään ollaan hienoja rotukoiria.. Oli aivan ihanaa päästä ottamaan aurinkoa ja nauttimaan ihanasta, tuoreesta ja pehmeästä nurmesta! Kierin ja pyörin ympäriinsä, jotta varmasti sen ihana, kesäinen haju tarttuisi Minuun.




Max keskittyi lähinnä vahtimiseen.



Ihmiset kävivät uimassa mamia lukuunottamatta ja me päästiin sillä aikaa lenkille puistoon, ja vielä käymään koirapuistossa. Mami pelkäsi Maxin silmiä, joten ihan hirveästi siellä ei saanut riehua ja poistuttiin paikalta heti, kun sinne oli tulossa muita. Oli kyllä myös ihan liian kuuma hengata siellä, kun melkein koko puisto oli auringonpaisteessa. Kun palattiin leiriin, isäntä kopitteli siellä kavereidensa kanssa pesäpalloa ja Minä yritin siepata sitä heiltä parhaani mukaan. Muutaman kerran sainkin napattua sen ja olin varsin hauskaa, kun ihmiset koittivat saada sitä takaisin. Minä vein sen mamin luokse turvaan, mutta mami meni antamaan sen aina takaisin isännälle. Maxillä oli omat palloleikit isännän kaverin kanssa ja se muisti myös vahtia aktiivisesti leiriä mahdollisilta tunkeutujilta. Kun päästiin kotiin, oli kyllä niin väsynyt olo, en edes muista koska olisi väsyttänyt niin paljon! Myös Max oli ihan raatona. Olisipa koko kesä tällainen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti