perjantai 27. tammikuuta 2012

Agilityn huumaa

Keskiviikkona oli sitten agilityn alkeiskurssin viimeinen kerta. Keppejä taas kertailtiin ja kuten viimeksi kerroin, ne alkavat sujua. Edetään niiden kanssa hitaasti, mutta varmasti. Kertauksessa olivat myös putki ja rengas, ja niiden kanssa ei ollut mitään ongelmia (niin kuin se nyt olisi ollut mikään yllätys kellekään, puhummehan me sentään Minusta..). Oli kyllä aivan erikivaa! Kylmyyskään ei haitannut Minua lainkaan, kun sain juoksennella, hyppiä ja pomppia. Niin, ja täytynee mainita, että agilityssä on sekin hyvä puoli, että siellä saa namia. Tosin (hassua että MINÄ sanon tämän), agilityssä ne namit eivät ole se pääjuttu, vaan hauskan pito.

Tosiaan, tämä oli viimeinen kerta ja mami oli vaikean valinnan edessä: jatketaanko toisessa ryhmässä talven yli vai jatketaanko vasta keväällä. Tällä hetkellä kaikkia esteitä ei voi käyttää ja treenit perutaan, jos on liian huono ilma tai liikaa pakkasta. Toisaalta, meistä molemmista tämä on niin hauskaa, ettei malttaisi odottaa kevääseen. Punnittuaan molempia vaihtoehtoja, mami päätti että jatketaan toisessa ryhmässä, jee! Ensi viikolla ei päästä vielä mukaan, kun mami on suunnitellut työvuoronsa tyhmästi, mutta sitten seuraavana maanantaina mennään taas!

P.S. Tiedättekö mikä on todella tyhmän näköistä? Koira, joka yrittää näyttää jänikseltä. Isäntä on päättänyt opettaa Maxin istumaan "niin kuin jänis" ja Maxin mielestä se on jotenkin tosi hauskaa. En voi ymmärtää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti