keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Sataa, sataa ropisee..

Tylsää. Pari päivää oli lunta maassa, se oli ihan kiva, vaikka en pidäkkään kylmästä. Lumi on kuitenkin suhteellisen kuivaa. Kylmääkin enemmän inhoan märkää. Nyt on maa loskassa ja taivaalta sataa kaatamalla vettä. Hyi.

Sunnuntaina oli kiva päivä. Silloin ei ollut edes lunta vielä, mutta oli hieman pakkasta. Laitettiin uudet villapaidat päälle ja mentiin koko perheen voimin päiväkävelylle. Oli kiva saada isäntäkin mukaan. Max tosin olisi voinut jäädä kotiin. Hän ärsyttää minua edelleen aika kovasti. Sunnuntaina mami heitteli Minulle keppiä ja tuo ääliö yritti vaan kokoajan varastaa sen itselleen. Sama kotona kaikkien lelujen kanssa. Ja jos yritän nukkua, riiviö hyppii päälle ja yrittää saada Minut leikkimään. Viime yönäkin meni varmaan puoli tuntia, että sain ruveta vihdoin nukkumaan.

Niin, ja Max on ruvennut pissailemaan. Eilen illalla se pissasi varmaan kymmenen kertaa ja tänä aamuna kolmesti reilun tunnin sisään. Toivoin, että se olisi saanut mamin ja isännänkin raivostumaan, mutta ei! Mami vain on huolissaan ja epäilee pissatulehdusta. Pah, sanokaa minun sanoneen, tahallaan se sen tekee. Riiviö mikä riiviö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti